Reisverslagen

Projectenreis 2018

Hier is te lezen hoe het bestuursleden Dilia Hunsche en Peter Deurloo is vergaan in India tijdens hun projectenreis eind april, begin mei 2018.
lees verder...

Projectenreis Jan en Corrie 2015

Onze bestuursleden Jan en Corrie Vincent maken een reis langs onze projecten. Ze zijn woensdag 16 december 2015 aangekomen in Bangalore. Hieronder volgt hun verslag.Gisteren (donderdag 17 december) van Bangelore naar Chennai gereden, onderweg Sr. Nirmala bezocht. We hadden het idee dat ze zich verveelde; er was niet veel te doen sinds het government ziekenhuis er is....
lees verder...

Reisdagboek december 2013

Peter Deurloo reisde in december 2013 en januari 2014 naar India. Hij bezocht de projecten van Amaidhi en maakte ook een toeristische rondreis. Zijn ervaringen zijn te lezen in een reisdagboek.
lees verder...

Juus van Haaren in India

Juus van Haaren uit Beuningen was jaren geleden als vormeling in Beuningen betrokken bij de geldinzameling voor de straatkinderen van Karunalaya. Nu heeft hij enkele maanden tussen die kinderen gewoond en maakt hij een reis door India. Volg hem via zijn blog.
lees verder...

Reisverslag Peter Deurloo projectbezoek 2013

Peter Deurloo, Nathalie de Haan en Ralph Brieskorn reisden in januari 2013 langs de projecten van Stichting Amaidhi. Het was een geweldige ervaring. Door hier te klikken komt u op de pagina met Peters reisverslag.
lees verder...

Reisblog van Ralph Brieskorn, januari 2013

Ralph Brieskorn reisde in januari 2013 samen met de Amaidhi-bestuursleden Nathalie de Haan en Peter Deurloo naar India om onze projecten te bezoeken. Een van Ralphs kinderen zit op basisschool De Kranepoort in Gouderak. Die school heeft 4 meisjes geadopteerd op de Don Bosco School in PT Parru. Om Ralphs belevenissen te lezen en zijn foto's te bekijken, kunt u ...
lees verder...

 

a_groen1
a_saddu
a_ontheroad_1
a_ontheroad
a_ontheroadchennai