Wannakum!

Welkom op onze website
Welcome on our website

Stichting Amaidhi geeft steun aan kleinschalige ontwikkelingsprojecten in Zuid-India. Die bevinden zich in Chennai (Madras) in de deelstaat Tamil Nadu en in Kamalapuram en Patcjala Thadi Parru in de deelstaat Andhra Pradesh.

Amaidhi Foundation supports small scale developmental projects in the south of India. The projects are located in Chennai (Madras) in the state of Tamil Nadu and in Kamalapuram and PatchalaThadi Parru (near Guntur) in the state of Andhra Pradesh. English version

Actueel

Verkoop voor wateropvang St. Thomas Hospital

Onderaan deze sitepagina kunt u 4 documenten vinden die foto's tonen van spullen die Stichting Amaidhi wil verkopen (klik dubbel op de links). Het gaat om tassen, schilderijen en pentekeningen en van alles en nog wat. U kunt zelf een prijs bepalen en ons mailen via info@amaidhi.nl of ons bellen via 024 3773520. De opbrengst is bestemd voor het regenwateropvangproject van St. Thomas Hospital.
lees verder...

Prachtexpositie over Noori

De Rotterdamse fotografe Malou van den Berg trok in 2019 naar India en bezocht daar het kinderhuis van Noori Saleem. Malou probeert met haar expositie geld op te halen voor de inrichting van het nieuwe gebouw van SIP Memorial Home. Dat is gerealiseerd met steun van Amaidhi. De tentoonstelling is op 8 oktober geopend op de locatie 'Breda wandelt' aan de Houtmarkt 156 in Breda. De expositie wordt (onder voorbehoud van nieuwe coronamaatregelen) officieel geopend op 30 oktober en loopt tot 15 december.
lees verder...

Projectenreis 2018

Hier is te lezen hoe het bestuursleden Dilia Hunsche en Peter Deurloo is vergaan in India tijdens hun projectenreis eind april, begin mei 2018.
lees verder...

Worldcup street children

Journaliste Jo Griffin was bij de world cup voor straatkinderen in Moskou en schreef er een verhaal over.
lees verder...

Nieuwsbrief Zomer 2018

Klik op 'lees verder...' om de nieuwsbrief te downloaden.
lees verder...

De nieuwsbrief is uit!

De nieuwsbrief van december 2018 is uit. Leesvoer voor onder de kerstboom.
lees verder...

Enthousiasme over straatkinderenproject in Leurviering

Een prachtige viering in Leur met een geweldig resultaat. 260 euro voor schooltassen!
lees verder...

Vraag en Aanbod helpt straatkinderen

750 euro voor straatkinderen van Vraag en Aanbod Wijchen. Een toporganisatie!
lees verder...
Schaken voor Schooltassen
lees verder...

Geweldige opbrengst Paascollecte Johannes XXIII

Een geweldig resultaat: de Paascollectie in de parochie Johannes XXIII in Weurt, Beuningen, Ewijk en Winssen heeft maar liefst 1110 euro opgebracht. Het bedrag is voor de aanschaf van schoolrugzakken.
lees verder...

Team Karunalaya wint Cricket Cup

Het team van straatkinderenproject Karunalaya heeft de cricket world cup voor straatkinderen gewonnen. Op Lord's in Londen versloegen ze Engeland in de finale!
lees verder...

Vraag en Aanbod steunt Karunalaya

De Wijchense kringloopwinkel Vraag en Aanbod heeft 1.000 euro gedoneerd voor het 'schooltassenproject' van Karunalaya.Echt een geweldige steun in de rug! Ook de afgelopen twee jaar steunde Vraag en Aanbod dit project al. Toen twee keer met een gift van 500 euro.
lees verder...

Renovatie en schoolmaterialen Don Bosco School

Wilde Ganzen steunt de renovatie van de lokalen van de Don Bosco School in PT Parru en de aanschaf van schoolmaterialen.
lees verder...

Van rommel naar schoolspullen

Stichting Vraag en Aanbod steunt Amaidhi nu al jaren. Zij zamelen tweedehandsspullen in en verkopen die in hun winkels in Wijchen. Amaidhi heeft ook in 2018 weer een bijdrage van 500 euro gekregen voor de aanschaf van schooltassen met leermiddelen in Chennai.
lees verder...

Clowns zonder grenzen

Op 9 en 10 december 2019, hebben de Clowns without Borders uit Duitsland opgetreden voor de kinderen van Karunalaya en SIP Memorial Home in Chennai.
lees verder...

Corona-actie voor St. Thomas Hospital succesvol

Stichting Amaidhi heeft, samen met Wilde Ganzen, succesvol actie gevoerd om het St. Thomas Hospital te steunen tijdens de coronacrisis.
lees verder...

Karunalaya strijdt in en buiten het veld

Karunalaya, het opvangcentrum voor straatkinderen en werkende kinderen in Chennai, strijd op het sportveld en in de straat tegen het vertrappen van de rechten van (straat)kinderen.
lees verder...

Vormelingen en fondsen steunen schooltassenactie weer

Zaterdag 14 april 2018 deed een aantal kinderen uit Beuningen, Weurt, Winssen en Ewijk het vormsel in de Corneliuskerk.
lees verder...

Mooie gebaren van winkeliers

Op weg naar India snuffelen we her en der naar cadeautjes voor onze vrienden daar.
lees verder...

Privacy

Dossier persoonsgegevens In dit dossier is vastgelegd hoe Stichting Amaidhi omgaat met de aan haar toevertrouwde persoonsgegevens, met welke instanties de gegevens worden gedeeld en waarom, en hoe hiervoor de toestemming van de betrokkenen is geregeld.
lees verder...

Nederlandse kids schaken voor Indiase kids

In Millingen gebeurde het opnieuw, zaterdag 16 december: kinderen die niet alleen schaakten om te winnen, maar ook voor het goede doel.
lees verder...

Tekeningen binnen? Tijd voor workshop

Er zijn weer tekeningen van straatkinderen gearriveerd. Dat betekent dat er een vormsel-workshop voor de deur staat.
lees verder...

Zalig Pasen uit India

Zalig Pasen. Ook namens die meisjes die wij ondersteunen op de Don Bosco School in PT Parru.
lees verder...

Nieuwsbrief 2017

De Nieuwsbrief 2017 is uit! En hij gaat vergezeld van een hartelijk dankjewel voor jullie aller steun!
lees verder...

Vrolijke beelden uit PT Parru

De meisjes en jongens van de Don Bosco School in PT Parru hebben flink gedansd en hun internetleraar heeft er filmpjes van gemaakt.
lees verder...

Kinop Foundation steunt Don Bosco School

De Kinop Foundation van de Nijmeegse kinderopvangorganisatie Kinop heeft 1.500 euro geschonken voor het beurzenproject op de Don Bosco School in PT Parru.
lees verder...

Amaidhi in de prijzen bij Books 4 Life

Books 4 Life Nijmegen is een boekwinkel die tweedehands boeken verkoopt voor het goede doel. Amaidhi heeft daar op zaterdag 25 november 1.900 euro gekregen voor de kindvriendelijke inrichting vsn het kindertehuis voor hiv-slachtoffers.
lees verder...

Leren werven

Wilde Ganzen en Smile foundation India hebben de handen ineengeslagen en cursussen fondsenwerving in India zelf georganiseerd. Change the Game Academy verstrekt deze cursussen wereldwijd vanuit het idee om de verantwoordelijkheid voor fondswerving weer terug te leggen bij de hulpvragende organisatie in het land zelf.
lees verder...

Kalender

Deze verjaardagskalender met foto’s uit India is een lust voor het oog. Met de aankoop ervan steunt u de projecten van Stichting Amaidhi. U kunt deze kalender bestellen door een mail te sturen naar info@amaidhi.nl
lees verder...

Nieuwsbrief 2014, voorjaar

Klik op 'lees verder...' om de nieuwsbrief te downloaden.
lees verder...

Beuningse vormelingen in actie!

Kinderen die in Beuningen het RK vormsel doen, zamelen geld in voor schoolrugzakken in India.
lees verder...

Karunalya goes to Rio!

De straatmeisjes en -jongens van Karunalaya zijn naar de olympische spelen voor straatkinderen in Rio geweest. Een geweldige ervaring, waarbij ze ook prijzen in de wacht wisten te slepen.
lees verder...

Vraag en Aanbod helpt schoolkinderen

Op zaterdag 27 februari 2016 heeft Amaidhi een cheque van 1000 euro in ontvangst genomen van kringloopwinkel Vraag en Aanbod in het Mozaïektheater in Wijchen.
lees verder...

Kinop Foundation helpt 'onze meiden'

De Nijmeegse Kinop Foundation ondersteunt de meisjes van de Don Bosco School in PT Parru in hun opleiding. Ze heeft 3.000 euro aan Amaidhi gedoneerd. Daarmee hebben we een fonds gevormd waarmee financiële tegenvallers in dit beurzenproject worden opgevangen.
lees verder...

Reisverslag Peter Deurloo projectbezoek januari 2013

Een bijzondere projectenreis met bestuurslid Nathalie de Haan en sponsorouder van de Don Bosco School, Ralph Brieskorn. Dit is een verslag van het bezoek aan de vijf projecten van Stichting Amaidhi met veel foto's.
lees verder...

Een Tas voor een Tas groot succes!

De actie Een Tas voor een Tas van de vormselwerkgroep in Beuningen is een groot succes geworden. Met de verkoop van tassen op de Lentefeesten in Beuningen en de Koningsdagmarkt in Nijmegen is 700 euro bijeengebracht. De Beuningse vormselgroep steunt Karunalaya al vele jaren bij de aanschaf van schooltassen en leermiddelen. Ook de stichting Van Leek en de Hazewinkel Foundation hebben met grote bedragen de aanschaf van 500 schooltassen voor Karunalya gesponsord.
lees verder...

Kusje d'r op voor sr. Leo Josephine

Goed nieuws voor St. Joseph's Hospital, de kliniek op het platteland van Andhra Pradesh die wij steunen. Amaidhi is door Zending Werelddiaconaat en Ontwikkelingshulp (ZWO) gekozen als goede doel voor 2016. ZWO geeft ons 12.500 euro voor het beter toerusten van de ziekenhuiskamer voor bevallingen: een nieuw verloskundig bed, lamp, echo en andere verloskundige materialen.
lees verder...

Bijdrage voor Karunalaya uit Corneliuskerk

De kerkbezoekers van de Corneliuskerk in Beuningen hebben in het weekend van 25 en 26 maart 473 euro bijeengebracht voor het straatkinderenproject Karunalaya. Dit bedrag wordt gebruikt voor de aanschaf van schoolrugzakken in 2017.
lees verder...

Cycloon treft onze projecten

Drie van onze projecten zijn getroffen door een cycloon. Met name het St. Thomas Hospital in Chennai is zwaar getroffen. Daarom zijn we een hulpactie gestart. Doneren kan via NL76 RABO 0167 9446 81 Stichting Amaidhi in Nijmegen ovv Cycloon.
lees verder...

Steun voor tassenactie

De stichting Van Leek en de Hazewinkel Foundation hebben met grote bedragen de aanschaf van 500 schooltassen voor Karunalya gesponsord. De tassen zijn uitgedeeld voor het schooljaar 2017/2018.
lees verder...

 

 

india2018_593
india2018_040
india2018_779
india2018_039
india2018_004_2
india2018_096
india2018_201_2
india2018_039_0
partin_logo
india2018_132
india2018_619
india2018_108
india2018_009
india2018_024_2
india2018_048
india2018_475