De straatwinkel van Karunalaya is open!

Op 15 augustus 2022 was het een groot feest bij Karunalaya, onze vrienden in India. Met hulp van onze stichting, Wilde Ganzen, Stichting Overal en Boeken Steunen Mensen hebben ze een winkel gebouwd waarin straatjongeren opgeleid worden tot allround winkeliers.

Ze krijgen later daarmee een baan in een reguliere winkel.

Ze verdienen geld voor het straatkinderenproject van Paul Sunder Singh en laten zien dat ook straatkinderen van alles in hun mars hebben en niet als voetveeg moeten worden behandeld. Vandaag is de winkel geopend, echt supergaaf!

We hopen de winkel met eigen ogen te kunnen bewonderen in 2023 tijdens een projectbezoek aan India.  Dan gaan we flink shoppen bij Karunalaya!

Het mes snijdt bij dit project aan meerderde kanten.

1. Straatkinderen leren een beroep waarin ze ook werk kunnen vinden. Chennai barst van de winkels en winkeltjes.

2. De jongeren die opgeleid worden verdienen geld voor het opvanghuis voor straatkinderen dat zo minder afhankelijk wordt van giften en uiteraard verdienen de nieuwe winkeliers straks hun eigen boterham.

3. De jongeren laten aan de klanten zien dat ze veel in hun mars hebben, dat ze gelijkwaardige burgers zijn met veel kwaliteiten. En met hun eigen hopes and dreams. Want dit project zal ook een booster zijn voor hun eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Shop Karunalaya
Shop Karunalaya
Shop Karunalaya
shop karunalaya
shop karunalaya
shop karunalaya
WhatsApp Image 2022-08-15 at 11.34.34 AM
WhatsApp Image 2022-08-15 at 11.34.35 AM (1)