Geweldige opbrengst Paascollecte Johannes XXIII

Wat een geweldig resultaat: de Paascollectie in de parochie Johannes XXIII in Weurt, Beuningen, Ewijk en Winssen heeft maar liefst 1110 euro opgebracht. Pastoor Ruud Roefs bood aan de actie voor aanschaf van schooltassen voor straatkinderen te ondersteunen en met succes!

Straatkinderenproject Karunalaya laat 600 schoolrugzakken maken en vult ze met pennen, schriften en ander schoolmateriaal. Ze worden uitgedeeld aan straatkinderen, kinderen die met hun ouders op de stoep leven (pavement dwellers) en kinderen uit de sloppen en vissersgemeenschap in Noord-Chennai. Eerder bracht het Tinnen Roos jeugdschaaktoernooi in Milingen aan de Rijn ook al 58 euro op voor dit doel. Een oecumenische viering in het kerkje van Leur bracht 260 euro op. Die viering stond helemaal in teken van straatkinderen en bestuursleden Peter Deurloo en Dilia Hunsche gaven een presentatie.

Alle bedragen die we binnenkrijgen voor dit project (totale kosten 5200 euro) worden door Wilde Ganzen opgehoogd met een premie. Voor iedere ingezamelde euro leggen de Ganzen er 50 cent bij.

De tassen zijn voor het schooljaar 2019-2020, dat start op 1 juni en we hebben inmiddels voldoende geld ingezameld voor deze actie.

pavementdwellers.krant1_
school_bags_2008_amaidhi_049
deze_actie_wordt_ondersteund_door_wilde_ganzen_banner_met_nieuw_logo