Bart heeft het goed gedaan

 

De jaarlijkse actie voor de aanschaf van schooltassen voor straatkinderen is ook in 2013 weer met een mooi resultaat afgesloten. Alle acties voor dit project brachten 3.554 euro op.

De kinderen die op 9 maart 2013 het vormsel deden brachten 1.221 euro bijeen via eigen inzameling en collectes in de Corneliuskerk in Beuningen. De vormelingen uit Beuningen steunen dit project nu al 13 jaar. Behalve schoolrugzakken met leermiddelen worden van het geld ook schoenen, kleren en een leerzaam kamp betaald.

Naast de straatkinderen uit het opvanghuis van Karunalaya, krijgen ook kinderen van straatbewoners (pavement dwellers) en kinderen uit de sloppenwijken rondom het opvanghuis schooltassen. De kleding (ook schoolunformen), de schoenen en het educatieve kamp zijn alleen voor de straatkinderen die door Karunalaya worden opgevangen.

Wilde Ganzen heeft het ingezamelde bedrag voorzien van een premie van 55% en heeft 5.504 euro overgemaakt naar Karunalaya. Wij willen Wilde Ganzen en alle sponsoren bedanken voor dit prachtige resultaat!

wg_logo-full-color2
fotovormsel2
schoolbags_9