Een mooi bezoek van Paul Sunder Singh

Paul Sunder Singh, de directeur van Karunalaya, was van 15 september tot en met 18 september 2015 in Nederland. Hij bezocht eerst Engeland en werd in Nederland verwelkomd door Henk Krabben van de Rotary Achterhoek. Henk bracht Paul op 16 september naar Nijmegen waar hij overnachtte bij bestuursleden Peter Deurloo en Dilia Hunsche van Amaidhi. Hij bezocht 's middags het fruitteeltbedrijf van de familie Winnemuller in Weurt. Hun zoon Dirk bezocht Karunalaya afgelopen zomer. Na een Indiaas diner, samen met een aantal bestuursleden, werd Paul ontvangen in Beuningen. Daar voeren de vormelingen van de Corneliusparochie al vele jaren actie voor hun leeftijdgenoten in Chennai. Paul had een trofee bij zich voor pastor Harry van Doorn van de Corneliusparochie om zijn dankbaarheid voor de vele jaren van steun te tonen. Hij vertelde uitgebreid over het werk van Karunalaya aan de aanwezigen en toonde een filmpje over de deelname van zijn straatkinderen aan het WK voetbal voor straatkinderen in Rio de Janeiro.

In Beuningen wordt al vijftien jaar actie gevoerd voor de kinderen van Karunalaya.Dat zijn straatkinderen en kinderen die met hun ouders in hutjes langs de straat wonen. Van het ingezamelde geld koopt Paul steeds schooltassen met boeken, schriften en pennen voor deze kinderen.

Dilia en Peter hebben Paul op 17 september naar Utrecht gebracht waar hij een meeting had met medefinancieringsorganisatie Icco. Dat bezoek was geregeld door Stichting Karunalaya Nederland. Waarschijnlijk gaat het Icco-onderdeel Impulsis een educatieproject van Karunalaya steunen.

paulportret
img_2755
dirkenpaulcheque
paulenharry
karunalayathumbsup